Hej och välkommen till min blogg!

In this blog you can find all my creations and other creative talents from the world of lace! I welcome all lace lovers worldwide!

I min blogg hittar du alla mina kreationer inom spets och spetsliknande broderi och andras från hela världen som har värdet av kvalité!


söndag 22 april 2012

Point lace väst i pink och mullvad!

Min väst blev färdig sent på kvällen igår så, jag han inte lägga ut på blogg-en! Men, eftersom jag vaknade klockan 3 på natten och inte kunde sova igen ,tänkte jag ,är bäst om jag skriver ett inlägg.
Jag jobbade inte varje dag med det här västen men jag blev ganska nöjd med den.
Jag valde två relativ starka färger för blommor och blad men själva nätet gjorde jag med en ganska modernt färg just nu ...mullvad och den *lugnar* ner de två starka färgerna.
Västen har fram delen avrundat
Klart, att det här modellen skulle se ut helt annorlunda, om jag skulle använt andra färger, som t.ex: gulla blommor eller nätet skulle varit i vit.... men, hur jag sagt jag är nöjd med resultaten!
Västen *Zinia* 
Västens kant virkade jag runt med pink merceriserat bomullstråd med pikoter gjorda så:
Beskrivning
Jag virkade 6 enkla stolpe sedan i den 6:e virkade jag en dubbelstolpe upprepat 4 gånger och fixade dem genom att virka en enkel stolpe efteråt.
Sedan virkade jag 5 enkel stolpe (tillsammans med den förre detta stolpen blir 6) så, precis i samma hål med den 6:e stolpe fixade jag de 4 dubbla solpar .
Sedan fortsatte jag  vidare med samma modell runt omkring hela västen .
Det var alt! Ha en bra väcka alla!


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...