Hej och välkommen till min blogg!

In this blog you can find all my creations and other creative talents from the world of lace! I welcome all lace lovers worldwide!

I min blogg hittar du alla mina kreationer inom spets och spetsliknande broderi och andras från hela världen som har värdet av kvalité!


måndag 10 juni 2013

Västen *Trädgården* i nya färger som inspirerades av en tavla!

JAJAMENSAN! De nya färgerna inspirerades av en tavla! Ni som brukar besöka min blogg, kanske observerade att: jag tycker om att *leka* med färger....och söker efter annorlunda kombinationer med färger, men ändå moderna eller i modet nyligen inkomna färger. 
För två månader sedan köpte jag ett olja målad tavla från ett sekond hand butik. Jag blev*förälskad* i motiven som var representerad  på tavlan, nämligen en gata eller torg med kaféer och blommor med lite*fransk inslag* hur jag benämner stilen. Färgerna, som var målad tavlan med, inspirerade mig så,att jag gick runt i stan, för att söka efter merceriserat bomull som har samma färg som på tavlan...och hade tur att hitta några nämligen : senap gul, ljus-menta, ljus-blå.


Vad som är nytt med västen är : att jag använde små pärlor för att sy upp på blomman. På västens fram-del använde jag mint-gröna pärlor och på västens bakdel använde jag ljus-blå pärlor!tavlan som inspirerade mig med färgerna
Ha det bra alla! Vi ses nästa vecka med nya handarbete tips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...