Hej och välkommen till min blogg!

In this blog you can find all my creations and other creative talents from the world of lace! I welcome all lace lovers worldwide!

I min blogg hittar du alla mina kreationer inom spets och spetsliknande broderi och andras från hela världen som har värdet av kvalité!


torsdag 24 mars 2011

Nu kommer våren med några teckningar!En riktigt fint teckning med påskliljor!  man kan använda den runda vanliga lasetten för att göra blommorna och bladen och för halva delen av kanten kan man välja mellan :att använda den runda lasetten på bege sidorna och sy i mitten en spiral motiv som detta på nästkommande bild:                                                  Just detta modellen,är en bred lasett gjord med 4 stolpar dit och tillbaka, när den är monterad på tygen (sytt på tygen) och själva spetsen är färdig sytt då, avslutar man med att virka runt omkring den breda lasetten.


På detta sättet kan man virka runt den breda lasetten.Du ska virka 4 fastmaskor och sedan 3 luftmaskor 1fastmaska och 4 fastmaskor och 3luftmaskor 1fastmaska.


Och några till vår relaterade teckningar!
Detta är en mindre spetsduk med små tulpaner.Men genom att använda samma modell några gånger man kan göra en stor spetsduk.det är du som bestämmer hur stor du vill göra.En mindre spetsduk med två tulpaner.


Detta är en medelstor spetsduk.I mitten av duken kan man använda en bredare variant av lasett eller man kan ha en broderad tyg.Då måste man tänka på att använda samma tyg för både mitten av spetsduken och för att si lasetten på samma tyg.När man har avslutat spetsduken ,då tar man bort den tygbiten som var underlag för spetsduken, men man måste ta hänsyn för den tygbiten  som finns i mitten för att den ska vara kvar.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...