Hej och välkommen till min blogg!

In this blog you can find all my creations and other creative talents from the world of lace! I welcome all lace lovers worldwide!

I min blogg hittar du alla mina kreationer inom spets och spetsliknande broderi och andras från hela världen som har värdet av kvalité!


söndag 10 februari 2013

Ni som inte vet......jag började praktisera på Myrorna!

 Eftersom jag fortfarande är arbetslös, för att ha mer erfarenhet i att jobba med andra saker än jag gjorde förut och ha bra referenser så...sökte jag efter praktik plats. Jag hittade praktik på Myrorna i Borås.
 Jag måste erkänna att det här är den bästa som jag kunde hitta eftersom där hittade jag en kreativ plats full med möjligheter!
 Någon frågade mig om det inte är en utmaning för mig!? Men ..nej.....det är underbart .... det är så .... mycket att göra där och vad är underbart är att jag fick möjlighet att skylta i fönstret så att alt som finns i fönstret är mitt arbete , och förstås dockorna inne i butiken att få byta  om dem varje vecka och komma med  nya ide att kombinera färg och form så...kommer fram stilisten av mig!! Jag fick duka också för att det var en bord i mörk grön lite så 50-talets känsla ....jag dekorerade den med lite textiler,glas,något som kan påminna om 50-talets färger . Det var rätt roligt!
Nästa väcka kommer jag med bild med dockorna i skyltfönstret!
Tills dess kolla på några **skatt** som jag hittade där .....tänk på vad kan man använda dem till....


'
Alla dessa små spets dukar kan användas till olika projekt , bland annat ...
  • att dekorera en bord
  • att sy dem på en kudde
  • att använda dem till en vest eller kofta (använd Irländsk spets tekniken)
  • att sy dem på en väska (av tyg)
Jag hoppas ni fick lite inspiration!! Vi ses nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...