Hej och välkommen till min blogg!

In this blog you can find all my creations and other creative talents from the world of lace! I welcome all lace lovers worldwide!

I min blogg hittar du alla mina kreationer inom spets och spetsliknande broderi och andras från hela världen som har värdet av kvalité!


lördag 23 november 2013

Rumänsk Point Lace teckningar/Desene de dantela Point Lace

desene pentru modele de forma dreptunghiulara sau patrataModelul din aceasta fotografie are dimensiunea de 50/21 cm,in fotografie este prezentata doar o parte din desen (motivul din mijloc si partea dreapta a desenului) dar cu indemanare se poate realiza un desen in marimea de 50/52cm.
 Se deseneaza partea dreapta  a desnului pe hartie apoi se aplica hartia desenata deasupra colii de indigo care in prealabil a fost asezata pe o panza alba. 
Se apasa usor peste liniile desenului cu un creion (nu ascutit) apoi pentru a putea aplica desenul pe partea stinga a panzei , se copiaza desenul de pe o parte pe alta a foiii deci cind se aplica foaia cu desenul pe panza  se aplica cu directia florilor inspre stanga.
Frunzele din acest desen se executa cu punctul pe care-l vedeti in fotografia urmatoare...
pentru executia mijlocului acestui model se pot folosi una dintre urmatoarele motive de umplutura...Acest model de dantela este mic dar se poate folosi la o fata de masa mai mare folosind mai multe patratele combinate intre ele.
 Modelul are dimensiunea de 16cm/16 cm si motivele care se pot folosi sunt cele prezentate in fotografiile urmatoare....si o idee-modelul poate sa fie si mai interesant daca se folosesc diferite culori pentru a umple cele doua motive din desen...

 si...

Cam atat pentru azi Duminica viitoare va voi prezenta alte 2 desene cu descriere! Ne vedem! va doresc o saptamina plina de inspiratie!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...