Hej och välkommen till min blogg!

In this blog you can find all my creations and other creative talents from the world of lace! I welcome all lace lovers worldwide!

I min blogg hittar du alla mina kreationer inom spets och spetsliknande broderi och andras från hela världen som har värdet av kvalité!


måndag 13 juli 2015

Irländsk Spets Blomma med beskrivning!

Beskrivning:
 Virka 12 luftmaskor i en kedja, forma en cirkel och virka cirkeln runt om med 24 maskor som du gör genom att dra tråden genom cirkeln och sedan virkar du maskan och fortsätter vidare på samma sätt tills du gjorde en perfekt cirkel. Virka en maska och dra nålen genom den andra maskan på föregående raden och fortsätt vidare och virka fasta maskor i varje maska på 1:a raden.
När du har nått tillbaka på cirkeln virkar du 1:a blombladen.....så: gör en kedja med 10 luftmaskor som du fixar i den 1:a maskan på cirkeln. Vrid blombladen och fortsätt virka kedjan med 10 maskor på det här sättet: 1 fasta maska i 1:a maskan på kedjan,2 enkla stolpar, 2 dubbla stolpar  i varje maska (ökning) *2, sedan emellan den 5:e och den 6:e luftmaskan kommer du att öka med 3 dubbla stolpar och sedan fortsätt med den 6:e luftmaskan som du virkar i 2 dubbla stolpar (ökning) , i den 7:e luftmaskan virkar du 2 dubbla stolpar, 1 enkel stolpe i den nästkommande luftmaskan,1 enkel stolpe i den andra luftmaskan (nu har du kvar bara 1 luftmaska på kedjan, där ska du virka en fastmaska men genom att fixa den på cirkeln i mitten av blomman!
Va försiktigt när du virkar blombladen!
Efter varje blomblad skall vara 1 fastmaska som du ska virka på cirkeln på förra raden och sedan ska du fortsätta med nästkommande blombladen!

Det var allt för idag! Ha en fin dag allihopa!
 Vi ses nästa gång när jag kommer att beskriva en annan blomma! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...