Hej och välkommen till min blogg!

In this blog you can find all my creations and other creative talents from the world of lace! I welcome all lace lovers worldwide!

I min blogg hittar du alla mina kreationer inom spets och spetsliknande broderi och andras från hela världen som har värdet av kvalité!


lördag 3 september 2011

Varifrån kan man köpa färdig rumänsk point lace?

I så fall, man inte har tålamod att göra själv en point lace duk, då kan man köpa en!Tyvärr i Sverige finns inte men på nätet hittar man några ställe . Här hittar du Sylvia Murariu s point lace handarbete och böcker angående hur man gör den rumänska point lace men det är på engelska. Hon har böcker för nybörjare och avancerade inom point lace tekniken.
En annan ställe där kan man hitta underbara point lace,små,medelstora och stora point lace duk är här.Här hittar man underbara bordsduk i olika storlek men det är långt ifrån Sverige så tänk på att man måste betala frakten som kan kosta mycket!
Det finns en till ställe här.Här kan man köpa : rumänska point lace (begagnade) böcker,teckning (karta) på en enskild eller många olika point lace modeller,färdig gjorda point lace duk i olika storlek och virkat sladd. ni skall veta att alla dessa point lace duk är handgjorda (det tar mycket tid att genomföra) detta innebär att de kostar rätt mycket men, det lönnar sig att köpa dem, eftersom är en hålbar handarbete och  alltihopa är gjorda med 100% merceriserat bomull. Frakten kostar rätt mycket men om man vill att det ska löna sig då kan man köpa 3-4 modeller på en gång!Priserna varierar från hemsida till hemsida!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...